pondělí 29. listopadu 2010

D113 - Maraton na konec sveta1 - Smer Barca

V den odletu prichazi do Cech zima, vsude spousta snehu - takze opravdu pravy cas na jihoamericke leto :-) Odjezd z Ceskeho Rajiku do Prahy na Ruzyn uz v 16:30 - jistota je jistota :-). Cesta se pekne vlece, zvlast kdyz nefrcime po dalnici a sme zasekany v Pocernicich. Nakonec dojizdim az lehce po 19 a muzu jen verejne podekovat nasim ze me posledni dobu porad vozi jen na Ruzyn a zpet :-))
Devce za prepazkou dost bojuje s mym pozadavkem odbavit batoh az do Buenos Aires. Trochu nevericne kouka na ten muj papir a radsi se jeste pta zda opravdu letim do Jizni Ameriky pres Qatar :-) Nakonec se zadari, kdyz tam prestane cpat i Sao Paulo, kde mame jen technicky stop.
V letadle sme na cas ale kapitan zacne hlasit ze letiste je zavreny a pak se odmlci, coz trosku zvysi obavy pasazeru - nastesti se pak nadechne a dorekne ze budeme pres hodinu cekat nez pluhy uklidi drahu. Takze v pohode, stejne nikam nespecham a alespon je o jeden napoj /gambacek/ vic :-). Pak me rozesmiva tim ze ma celkem 5x hlaseni jak se vyviji zapas Barca - Real Madrid, to sem snad jeste nezazil v letadle. Nakonec nas jeste pekne dlouho odmrazuji, takze zpozdeni bude nakonec skoro stejny jak let...



Žádné komentáře: