neděle 27. března 2011

D221 - Zpet do Sydney

Rano se nam moc nechce z pelechu ale nic jinyho nam nezbyva kdyz chceme stihnout bus do Sydney uz v 8 rano. Sme tam lehce po pule a nastesti neni vyprodano. Je naprosty azuro a cesta zpet do "civilizace" pekne utika. O to vic stve kdyz tak 50km pred Sydney zacina hnusne a dojizdime za prehanek. Z busu vidime nejaky backpacker hotylek tak ho zkusime at bydlime v jiny ctvrti nez posledne. Jak vypadal nadejne z venku tak mistnost je extremne svabikovita, navic s nejakym podivinem ktery lezi na postely jak mrtvej. L se to samo moc nezamlouva tak de na recepci a nastesti vyfasovavame jiny o dost lepsi pokoj a pry uz nam tam nikoho nenacpe.
Zbytek dne probiha v kratkych vychazkach do cinske ctvrti s vybornym obidek a pak zase unikem na hotylek kdyz se spusti destik.
Na vecer se konecne lepsi a davame peknou prohlidku mesta ktere opravdu stoji zato - nejvic samo pristav a vyhledy na most a na operu. Nechapeme ze dira jako Canberra je hlavnim mestem. Vyrazime jeste na most a docela utapany se vracime. Predpoved na dalsi dny je nastesti o dost lepsi az 20-26 stupnu a slunicko, tak snad pochodim i nejake narodni parky po okoli

Žádné komentáře: